Fotografia de noces

A F. Sánchez Fotògraf estem especialitzats en fotografia de noces a Mollet del Vallès

Noces

 

A F Sánchez Fotògraf interpretem la fotografia des d'una mirada personal i creativa. Ens agrada la naturalitat de les persones, per això ens encanta captar mirades, gestos i somriures, per aconseguir fotografies que mostrin frescor i espontaneïtat. En poques paraules, fer que el reportatge flueixi amb naturalitat i el resultat reflecteixi què va ocórrer i com vau viure les vostres noces.

 

Cada reportatge és diferent i únic, com cada parella

 

Volem que els nuvis en el seu gran dia gaudeixin, riguin i siguin expressius. Captar tots els moments especials i detalls sense intervenir en el transcurs de la celebració. També involucrar-nos amb els convidats, els jocs amb els nens... i captar tot el que pugui esdevenir, inclòs el ball. El resultat serà un reportatge detallat i ple d'aquests moments que després us encantarà recordar.

La majoria de les tarifes inclouen el lliurament de tots els arxius en format digital en un USB, sense marca d'aigua i en alta resolució. Entre les opcions podeu escollir: només àlbum, àlbum + arxius i només arxius. Tenim una àmplia veritat d'àlbums, tots tractats artesanalment on podreu escollir grandària, nombre de pàgines, color i acabat de la coberta... Ens adaptem sempre a les vostres necessitats.

 

Condicions:

S'abonarà el 20% del preu total en contractar, el 50% una setmana abans de les noces i el 100% en el lliurament dels arxius.

 

 

 

 

 

Si teniu algun dubte, estarem encantats de contestar-vos a qualsevol pregunta  Envia'n un correu!

F. SÁNCHEZ FOTÒGRAF

  Rambla Nova, 42,
Mollet del Vallès , 08100 , (Barcelona)

  935703920