Estudi de fotografia a Mollet del Vallès

F. Sánchez Fotògraf, el teu estudi de fotografia a Mollet del Vallès.

F. Sánchez Fotògraf és el teu estudi de fotografia a Mollet del Vallès. Si estàs buscant un fotògraf amb experiència que et faci unes fotos diferents, naturals i originals, has de venir a veure'ns.

Estem especialitzats en la realització de tot tipus de reportatges socials, com a noces, bateigs i comunions. També realitzem sessions d'estudi, destacant els nostres reportatges d'embarassades, nounats i parelles.

 

 Estudi de fotografia a Mollet del Vallès

 

Qualitat, bons preus i professionalitat, el nostre senyal d'identitat.

Combinem productes de qualitat fotogràfica professional amb preus populars, adaptats per complet a la nostra clientela. A F. Sánchez Fotògraf t'oferim experiència, compromís, qualitat i atenció personalitzada.

La nostra petita família està formada per tres professionals del sector: Francesc (fotògraf), Sílvia (periodista) i María, que col·labora en el departament d'administració.

El nostre estudi de fotografia, situat a Mollet del Vallès, porta establert a la zona més de 25 anys, per la qual cosa hem atès a famílies senceres, generació rere generació. La màgia del nostre treball ens ha permès veure créixer a molts dels nostres clients, i realitzar reportatges de noces a nois i noies als quals abans havíem fet els seus reportatges de comunió o Nadal.

 

 Estudi de fotografia a Mollet del Vallès

Estudi de fotografia a Mollet del Vallès

 

Captem instants únics i moments pel record.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

F. SÁNCHEZ FOTÒGRAF

  Rambla Nova, 42,
Mollet del Vallès , 08100 , (Barcelona)

  935703920