Estudi de fotografia a Mollet del Vallès

F. Sánchez Fotògraf, el teu estudi de fotografia a Mollet del Vallès.

 

F. Sánchez Fotògraf és el teu estudi de fotografia a Mollet del Vallès. Si estàs buscant un fotògraf amb experiència que et faci unes fotos diferents i naturals, has de venir a veure'ns.

Estem especialitzats en reportatge social; noces, batejos, comunions, aniversaris... També fem sessions al nostre estudi totalment equipat a Mollet del Vallès. Fem fotografia familiar i reportatges d'embarassades i nounats. 

 

Estudi de fotografia a Mollet del Vallès

 

Qualitat, bons preus i professionalitat, les nostres senyes d'identitat 

 

Estudi de fotografia a Mollet del Vallès

A F. Sánchez Fotògraf t'oferim experiència, compromís, qualitat i atenció personalitzada.

Oferim productes de qualitat fotogràfica professional amb preus populars, adaptats per complet a la nostra clientela.

Fa més de 30 anys que vam obrir el nostre estudi de fotografia a Mollet del Vallès. La màgia del nostre treball ens ha permès veure créixer a molts dels nostres clients i fotografiar el casament de nois i noies als quals abans havíem fet els seus reportatges de comunió o sessions fotogràfiques per Nadal. Estar al costat de les famílies i haver ajudat a construir aquests records amb les nostres fotografies és una de les nostres majors satisfaccions.

La nostra petita família està formada per tres professionals del sector: Francesc (fotògraf), Sílvia (periodista) i María, que col·labora en el departament d'administració.

 

Captem instants únics i moments pel record

 

 

 

 

 

 

 

 

 

F. SÁNCHEZ FOTÒGRAF

  Rambla Nova, 42,
Mollet del Vallès , 08100 , (Barcelona)

  935703920