Comunions

A F. Sánchez Fotògraf realitzem reportatges de comunió a Mollet del Vallès

A F. Sánchez Fotògraf estem especialitzats en reportatges de comunió a Mollet del Vallès. En aquest sentit, la nostra prioritat no és una altra que captar l'espontaneïtat i naturalitat dels nois i fer que se sentin còmodes.

La primera comunió és una data molt especial pels nostres petits. Ells són els protagonistes! Però també es tracta d'un moment especial pels pares. En els nostres reportatges de comunió, a més de les fotografies del nen o nena, incloem també algunes amb la seva família. Ens agrada involucrar a pares i germans perquè l'experiència sigui el més familiar possible.

  

Comunions i família

 

Fem sessions de comunió d'exterior i d'estudi

Les sessions es poden realitzar tant en exterior com en interior. Tenim l'estudi preparat amb diferents decorats per aquesta finalitat. El petit viurà una experiència única on serà el protagonista absolut. 

La sessió, tant d'estudi com d'exterior de comunions, s'ha de realitzar amb la suficient antelació (30 a 40 dies), perquè el dia de la comunió es pugui gaudir de tot el reportatge. Tots els reportatges s'entreguen en un àlbum amb tapa personalitzada. Oferim diverses opcions per tal que trobis la millor per a tu.També ens podem encarregar de les postals o recordatoris per a la família.

  

Per a més informació, no dubteu a consultar-nos.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

F. SÁNCHEZ FOTÒGRAF

  Rambla Nova, 42,
Mollet del Vallès , 08100 , (Barcelona)

  935703920