Comunions

A F. Sánchez Fotògraf realitzem reportatges de comunió a Mollet del Vallès

 

A F. Sánchez Fotògraf estem especialitzats en reportatges de comunió a Mollet del Vallès. En aquest sentit, la nostra prioritat no és una altra que captar l'espontaneïtat i naturalitat dels infants i fer que se sentin còmodes.

La primera comunió és una data molt especial pels nostres fills. Ells són els protagonistes! Però també es tracta d'un moment especial pels pares. En els nostres reportatges de comunió, a més de les fotografies del nen o nena, incloem també algunes amb la seva família. Ens agrada involucrar a pares i germans perquè l'experiència sigui el més familiar possible.

  

Comunions i família

 

Fem sessions de comunió d'exterior i d'estudi

 

Les sessions es poden fer tant en exterior com en interior. Tenim l'estudi preparat amb diferents decorats per aquesta finalitat. L'infant viurà una experiència única on serà el protagonista absolut. 

La sessió, tant d'estudi com d'exterior de comunions, s'ha de realitzar amb la suficient antelació (30 a 40 dies), perquè el dia de la comunió es pugui gaudir de tot el reportatge. Tots els reportatges s'entreguen en un àlbum amb tapa personalitzada. Oferim diverses opcions, per tal que trobis la millor per a tu. També ens podem fer càrrec de les postals o recordatoris per a la família.

  

Per a més informació no dubteu a consultar-nos

 

F. SÁNCHEZ FOTÒGRAF

  Rambla Nova, 42,
Mollet del Vallès , 08100 , (Barcelona)

  935703920