Noces

A F. Sánchez Fotògraf estem especialitzats en reportatges de noces a Mollet del Vallès

A F Sánchez Fotògraf interpretem la fotografia des d'una mirada personal i creativa. Ens agrada la naturalitat de les persones, per això ens encanta captar mirades, gestos i somriures per aconseguir fotografies que reflecteixen frescor i espontaneïtat. En poques paraules, fer que el reportatge flueixi amb naturalitat i el resultat reflecteixi què va ocórrer i com vau viure les vostres noces.

reportatge de noces a Mollet del Vallès

 

Cada reportatge és diferent i únic, com cadascun de vosaltres

Volem que els nuvis en el seu dia gaudeixin, riguin i siguin expressius. Captar tots els moments especials i detalls sense intervenir en el transcurs del dia. També involucrar-nos amb els convidats, els jocs amb els nens… i captar tot el que pugui esdevenir, inclòs el ball. El resultat serà un reportatge detallat i ple d'aquests moments que després us encantarà recordar.

La majoria de les tarifes inclouen el lliurament de tots els arxius en format digital en un USB, sense marca d'aigua i en alta resolució. Entre les opcions, podeu escollir, només àlbum, àlbum + arxius i només arxius. Tenim una àmplia gamma d'àlbums, tots tractats artesanalment on podreu escollir, grandària color i tipus d'acabat, adaptant-se sempre a les vostres necessitats.

 

Condicions:

  • S'abonarà el 20% del preu total en contractar, el 50% una setmana abans de les noces i el 100% en el lliurament dels arxius.

Si teniu algun dubte, us animem a escriure'ns i preguntar. Estarem encantats de contestar-vos a qualsevol pregunta.

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

F. SÁNCHEZ FOTÒGRAF

  Rambla Nova, 42,
Mollet del Vallès , 08100 , (Barcelona)

  935703920